Mobiel: 06 - 23760934 E-mail: info@tojina.nl

Offerte aanvragen

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Vraag dan via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

Diensten

Wij verzorgen vele diensten, van het wassen van uw ruiten tot het schoonmaken van scholen.

Icoon ramen schoonmaken

Ramen schoonmaken

Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van ramen op grotere en kleine hoogte, aan de binnen- en buitenzijde. Met behulp van het Telewash-systeem kunnen wij de buitenzijde van uw ramen wassen tot op 15 meter hoogte. De binnenzijde van uw ramen komen wij ook graag voor u schoonmaken.

Icoon 24 uurs service

24 uurs service

Tojina werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week. Op elk moment zijn wij beschikbaar om voor u een schoonmaakklus uit te voeren. De schoonmaak van grote panden kunnen wij 's nachts doen, zodat u overdag niet gehinderd wordt bij uw werkzaamheden.

Icoon kantoren, scholen en fysiotherapiepraktijken schoonmaken

Kantoren, scholen en fysiotherapiepraktijken

Grote panden behoeven extra zorg. Die geven wij, overdag of 's nachts. Wij reinigen uw complete bedrijf of school, zonder dat u daar naar om hoeft te kijken. Ook fysiotherapiepraktijken kunnen wij een grondige reinigingsbeurt geven.

Icoon vloeren in de was zetten

Vloeren in de was zetten

Marmoleum vloeren zetten wij probleemloos in de was, zodat de vloer lang mooi blijft en beschermd is tegen alle invloeden van buiten. In overleg met u bepalen we wat de beste behandeling is voor uw vloer, zodat deze precies aansluit bij uw wensen.

Icoon daken schoonmaken

Daken schoonmaken

Ook uw dak heeft wel eens een grondige schoonmaakbeurt nodig. Omdat het werken op hoogte enkele risico's met zich meebrengt en het reinigen van uw dak een flinke klus kan zijn, voert Tojina deze voor u uit.
Extra: Zonnenpanelen reinigen.

Icoon ontruiming van huizen

Ontruiming van huizen

In overleg met de notaris ontruimen wij huizen. We verwijderen al het door de notaris aangegeven meubilair en vergeten hierbij niet het pand schoon achter te laten.

Icoon verhuizingen

Verhuizingen

Tojina helpt u bij uw verhuizing onder andere met het verhuizen van uw inboedel, het afvoeren van restafval en het (de)monteren van uw meubelen.

Icoon tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Uw tuin winterklaar? Een voorjaarsonderhoud? Wij kunnen u zoal helpen met nieuwe beplantingen, bomen en/of struiken verwijderen en afvoeren, de bestrating van uw tuin en het metselen van stenen muurtjes.

Icoon wassen en stomerij

Wassen en stomerij

Tojina wast uw textiel professioneel schoon. Laat bijvoorbeeld uw gordijnen na een verbouwing of verhuizing reinigen zodat ze er weer als nieuw uit zien.

Icoon schoonmaken bouwplaatsen

Schoonmaken bouwplaatsen

Tojina helpt bij het schoonhouden van kantines, klaarmaken voor oplevering of bijvoorbeeld het droogmaken van de bouwplaats na wateroverlast.